Hirdetés

Star Wars Episode IX - kiderült, mikor érkezik az új trilógia zárása

|

A Disney lerántotta a leplet a kilencedik Star Wars epizód bemutatójának napjáról. Ezúttal nem decemberi premiert kaptunk.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a Disney mikor tervezi mozikba küldeni az új Star Wars trilógia lezárását, vagyis az egyelőre cím nélküli kilencedik epizódot.

A friss bejelentés szerint a Star Wars Episode IX egészen pontosan 2019. május 24-én kerül az amerikai mozikba, ekkor fog véget érni Rey, Finn, Poe, és Kylo Ren története. Egyelőre csak annyi tűnik biztosnak, hogy Carrie Fisher korábban rögzített jelenetei közül egyet sem tolnak át a kilencedik részre, mást ezidáig nem tudtunk meg a filmről, amelyet Colin Trevorrow rendez. 

Addig azonban még bőven lesz néznivalónk, hiszen először érkezik a Star Wars: Az utolsó Jedik, majd pedig Han Solo története. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)