Hirdetés

Star Wars IX: The Rise of Skywalker - többet megtudhatunk majd Rey szüleiről

|

A rendező, J.J. Abrams szerint van még mit mesélni a főhősnő múltjáról.

Hirdetés

Az ébredő Erő rendezőjének visszatérésével pont kerülhet néhány lezáratlan ügy végére. A Star Wars: Az utolsó Jedik Rian Johnson behozatalával számos, korábban belebegtetett témát és történetszálat igyekezett elvágni, annak érdekében, hogy saját útja járhassa a széria. 

Hirdetés

Többek között Rey felmenőiről is megtudtuk, hogy nem eposzi hősökről, hanem egyszerű emberekről beszélünk, amivel alapvetően nem is lenne semmi probléma. J.J. Abrams rendezői visszatérésével azonban könnyen lehet, hogy mindez változni fog.

Abramset az ABC News-nak adott interjúja során kérdezték arról, hogy valóban csupán "senkik" voltak-e Rey szülei, mint ahogy azt Kylo Ren is állította Az utolsó Jedikben. A rendező szerint nem ilyen egyszerű a dolog:

"Tudjuk, hogy egy kielégítő lezárásra van szüksége az új trilógiának a kilencedik résszel, és azzal is tisztában vagyunk, hogy ez a téma [Rey múltja] gyakran előjön. Természetesen tiszteletben tartjuk a nyolcadik epizódban történteket, de azt kell mondanom, hogy több van még ebben a történetben, mint amit eddig láthattunk."

- mondta Abrams. A Reyt alakító színésznő, Daisy Ridley is elárulta nemrég a FOX 32-nek, hogy a lezárás ugyan hasonló lesz, mint amit korábban olvasott a forgatókönyvben, de lesz egy új, a korábbiaktól eltérő hangulatú újítás is a történetben. Kíváncsian várjuk, hogyan alakul a hősök sorsa a karácsonykor megjelenő kilencedik epizódban.

Mit gondoltok, van értelme Rey múltját feszegetni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)