Hirdetés

A Hangya 2 rendezője kéri, hogy adják ki a Star Wars eredeti változatát

|

1997 óta már csak az első Star Wars egy némileg átalakított verzióját szerezhetjük meg, de Peyton Reed szeretné, ha a Disney előásná a '77-es eredetit is.

Hirdetés

Ugyan egy ideje már forog A Hangya és a Darázs, a film csak jövő nyáron kerül majd a  mozikba. Így még a direktor, Peyton Reed sem a második marveles rendezéséről beszél a Twitteren, bár egyik üzenete a Disney-n belül szólított meg egy másik céget. Ez alapján pedig úgy tűnik, Reednek elég határozott véleménye van a Star Warsról.

Hirdetés

Na nem a nemrég befejezett nyolcadik részről, hanem a valójában először megjelent negyedik epizódról.

"Kedves Lucasfilm! Kérlek adjátok ki Blu-Rayen a Star Wars eredeti változatát, amibe még nem piszkáltak bele, amit imádtam 13 évesen. Köszönettel, Peyton"

- utalt a rendező arra a tényre, hogy most már csak a George Lucas felügyeletével 1997-ben átdolgozott változatot lehet megszerezni.

Ebben új CGI és hangeffektek jelentek meg az 1977-es eredetihez képest, ráadásul Lucas megváltoztatott több párbeszédet és egészen új jelenetekkel is kiegészítette a Csillagok Háborúját. Az eredeti változat újrakiadásának esélyeit egyébként nagyban csökkenti, hogy a negyedik rész terjesztésének jogai az eredeti, '77-es megállapodás miatt még mindig a 20th Century Foxnál vannak, ráadásul az eredeti nyersanyagok hamar romlásnak indultak, így a helyreállításuk nem biztos, hogy lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)