Hirdetés

Rajzfilmes stílusban nézhetjük az eredeti Star Wars filmek jeleneteit

|

Vadonatúj animációs kisfilmeket készített a Disney, amelyek a fiatalabb korosztálynak szólnak ugyan, de minden rajongónak érdemes egy pillantást vetni rájuk.

Hirdetés

Nem csak a mozivásznon találkozhatunk a Star Wars univerzumával, hiszen a filmeken kívül rengeteg más alkotás is készült már ehhez a sci-fi világhoz. Például különböző rajzfilmek is, ráadásul most újabb animációs csodákkal állt elő a Disney.

Hirdetés

Vadonatúj, Galaxy of Adventures névre keresztelt rövidfilm-sorozat jelent meg a YouTube-on. Az animációs kisfilmek az eredeti Star Wars trilógia egy-egy ikonikus pillanatát dolgozzák fel, de megnézhetjük a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet egyik legütősebb jelenetét is. Egész szép munkát végzett a Disney, a gyerekek mellett az idősebb rajongóknak is okozhatnak néhány örömteli percet a videók.

Alább meg is találjátok az összes eddig megjelent részt.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)