Hirdetés

Star Wars, Fallout Shelter Android és rebootok - mi történt a héten?

|

Rengeteg Star Wars hírt kaptunk, megjelent a Fallout Shelter Android változata, és két kedvenc sitcomunk is újra a képernyőre kerülhet. Történt ez-az a nyár majdnem utolsó hetén.

Hirdetés

Két hét van hátra a nyárból, szeptember 1-től minden téren eluralkodik a káosz. Jönnek az ősz első nagy megjelenései (ha kegyesek akarunk lenni, ide vehetjük az augusztus végi Until Dawnt is), indul a suli, felpörög az élet. Előttünk áll még szerencsére az augusztus 20-ai négynapos hétvége, az utolsó esély arra, hogy az őrjítő, pánikolva még egy utolsót strandoló tömeget kikerülve a szobában maradjunk, és pótoljuk, amit eddig nem sikerült. Én szerencsére elég jól felzárkóztam mindenből, amiből nagyon szerettem volna a nagy dömping előtt, úgyhogy készen állok az év második nagy hajtására. De előbb összefoglalom a múlt hetet, mert történtek érdekes dolgok.

A gamescom után

A múlt hét vasárnap véget ért gamescomot nem tudtuk teljesen elengedni, maradt néhány anyag erre a hétre is. Írtunk a Resident Evil 0 HD remasteréről, a Gears of War Ultimate Editionről, az Unravelről, a Rock Band 4-ről, a RollerCoaster Tycoon Worldről és a Battlebornról is, melyek mindegyikét kipróbáltuk, vagy legalább személyesen láttuk BZ-vel és EndreMannal. A fejlesztők elengedtek még egy pár videót, láttuk a Rise of the Tomb Raider, a Fable Legends, a Fallout 4 (ez mondjuk épp kiszivárgott, de lényegében mindegy) a Mount & Blade 2: Bannerlord és a Rainbow Six: Siege egy-egy anyagát is. Álljon itt a Tomb Raideré, talán az a legizgibb:

Csillagok, csillagok

Már könnyezve kaparjuk a falat, húzzuk, mit húzzuk, véssük a strigulákat a Star Wars Battlefront megjelenéséig és a Star Wars VII: Az ébredő erő premierjéig. Szerencsére, mint a héten megtudtuk, nem kell kihagyni a karácsonyt, ugyanis a film a tervezettnél korábban kerül mozikba. Kaptunk néhány képet, meg néhány másikat, valaki már jó előre elkészítette a keresztes fénykard replikáját, és láthattuk az első LEGO-szetteket is, amikre nagyon szívesen szórnánk el minden megtakarított pénzünket.

Eközben a trilógia további két része és a spin-off filmek körül is történnek dolgok. Felmerült, hogy Benicio Del Toro szerepel a Star Wars VIII-ban, és megtudtuk, hogy J.J. Abrams nem vállalta be a IX. részt, de sikerült helyette mást találni. A D23 Expón bejelentették és megmutatták  a Rogue One szereplőit is, elégedettek vagyunk a gárdával. Aki egyébként nosztalgiázni akar, megveheti az első két trilógia újabb kiadását is.

Ami a Battlefrontot illeti, jött egy csokor háttérkép, bemutatkozott a Supremacy mód, és megtudtuk, miért nem lesz egyjátékos kampány. Bejelentettek két PS4-es gépcsomagot is, de ezt már félve említem meg. Nagyon távolinak tűnik az a november 20.

Mikor körülötted hirtelen semmi sem passzol

Három sorozat formált azzá az emberré, aki ma vagyok: az egyik a Jóbarátok volt (ezt szerencsére békén hagyják egyelőre), a másik az Egy rém rendes család (megtanultam, milyen ne legyek), a harmadik pedig a Kaliforniába jöttem (megtanultam a főcímdalát, meg Jazz és Will köszönését, és nagyjából ennyi). A héten megtudtuk, hogy a Bundy család visszatérhet, és az új sorozat középpontjában Bud áll majd, illetve hogy a Kaliforniába jöttem újraindítását is tervezgetik, viszont Will Smith nem szereplő, "csak" producer lesz. Nagyon vegyesek az érzéseim mindkettővel kapcsolatban, de utóbbi főcímdala minden bút feledtet, pláne ebben a 2012-es talk show jelenetben.

És minden más

Egyéb híreinket nehéz lenne témák szerint kategorizálni, ezért jöjjön ömlesztve minden, amit tudnotok kell a múlt hétről, és nem a Star Wars-zal vagy rebootokkal kapcsolatos: kiderültek a Call of Duty: Black Ops 3 béta részletei, láttunk egy videót és visszatér egy régi játékmód is; ugyan a PS Plus előfizetés drágulni fog, de már mi is beleszólhatunk, szeptemberben milyen játék kerüljön az ingyen játékok közé; alighanem bejelentik a Diablo III új kiegészítőjét a BlizzConon, de addig is jön az új patch, ami új tárgyakat hoz, és a Blizzard a Warcraft 4-gyel is foglalkozik; képeken és számos videón is láttuk a Need for Speedet; Kickstarterre kerül a Divinity: Original Sin II; készül a Resident Evil 2 Remake; újabb Xbox One-exkluzívok jelenhetnek meg PC-re; magyar felirattal jön az Assassin's Creed Syndicate és a Heroes of Might and Magic VII is; késik az Armikrog; részleteket tudtunk meg a Dying Light kiegészítőjéről; megjelent a Fallout Shelter Androidra; és mindannyiunk nagy bánatára elmarad a Nickelback koncert. Akár pozitívan érintettek titeket a hét hírei, akár negatívan, egy a fontos: "Vegyetek GameStart!". Jövő héten jön az új szám, nem akarjátok majd kihagyni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)