Hirdetés

Ha utálod a porgokat, ez a Darth Maul fan art tetszeni fog

|

A Star Wars: Az utolsó Jedik legutóbbi trailerében látott porgoknak sok rajongója akad, de legalább ennyien utálják már most őket. Egy művész lerajzolta, hogyan érhetnek elég csúfos véget a a kis szőrös jószágok.

Hirdetés

Ugyan a Star Wars: Az utolsó Jedik múlt heti kedvcsinálója elsősorban azért lett kifejezetten izgalmas, mert néhány érdekes találkozást és összecsapást sejtet, sokak fantáziáját nem ez fogta meg a trailerből. A Chewie mellett pánikoló porg már számtalan kedves remix főszereplője volt, egy filippínó művész viszont jól láthatóan nem annyira rajong a most bemutatott szőrmókokért.

Hirdetés

Ezért egyik újabb digitális technikával készült Darth Maul festményén azt ábrázolja, hogy Baljós árnyak sith lordja éppen porgokat sütöget és fogyaszt ebédre egy tábortűznél. Az alkotó, Raph Lomotan ArtStation-oldalát egyébként érdemes átböngészni, hiszen nem csak a Star Warshoz kapcsolódó, hanem például Warcraft-témájú festményei és rajzai is akadnak bőven, sőt, még egy Hideo Kojima fan artja is készült. A porgos Darth Maul kép kapcsán egy videót is megosztott, amin az alapoktól mutatja meg, hogyan rajzolta meg a jelenetet, ezt szintén megtaláljátok lejjebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)