Hirdetés

Még mindig 2022-re tervezik a következő Star Wars mozit, de nagyon sok a kérdés körülötte

|

Egyedül talán azt vehetjük biztosra, hogy a Disney végzett a Skywalkerekkel, és vadonatúj szereplők lesznek a középpontban.

Hirdetés

Tavaly, a Star Wars: Skywalker kora megjelenésével lezárult a messzi-messzi galaxis egy hosszú fejezete, így most csakis a Disney és a Lucasfilm fejesein múlik, mihez kezdenek George Lucas univerzumával. Egy ideig sokan azt hitték, hogy a The High Republic lesz a következő film témája, ám nemrég kiderült, hogy teljesen más formában találkozhatunk majd ezzel a korszakkal.

Hirdetés

Egy ideig úgy volt, hogy a Trónok harca két showrunnere, David Benioff és D.B. Weiss rendezhetik a következő Star Wars-filmeket, ám mégsem így lett. Legutóbb pedig már J.D. Dillard és Matt Owens nevét is szóba hozták egy új projekt kapcsán. Közben elvileg Az utolsó jedik rendezője, Rian Johnson is dolgozik még saját Star Wars-trilógiáján, habár az ő alkotásait valószínűleg nem mostanában láthatjuk a mozikban. Aztán persze ott van még a Marvel Studios feje, Kevin Feige, aki szintén ki szeretné bővíteni a franchise-t egy filmmel.

Tervekből tehát nincs hiány, de egyelőre még fogalmunk sincs, hogy melyik projektet láthatjuk majd először. A Disney nemrég közzétett 2022-es filmes tervezete szerint még mindig az eredeti tervek szerint fog megérkezni a következő Star Wars mozi, tehát továbbra is le van foglalva a film számára a 2022. december 16-ig premierdátum. Némi aggodalomra ad viszont okot az, hogy konkrétumok helyett egyelőre csak pletykákat hallani, és a vállalat sem nagyon osztott meg még velünk érdemi információkat. Remélhetőleg a színfalak mögött már nagyban zajlik a munka, és a készítők tudják majd tartani a kitűzött dátumot. 

Ti milyen kalandokat látnátok szívesen a következő Star Wars-filmekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)