Hirdetés

Szavazz: szerinted szükség van ennyi Star Wars filmre?

|

Nem csak Han Solo, hanem Obi-Wan, és talán Yoda és Boba-Fett is kap saját spin-off mozit. Ez a jó irány? Kell egyáltalán ennyi film a rajongóknak? Most szavazhatsz erről.

Hirdetés

Teljesen egyértelmű (és logikus), hogy a Disney jól költötte el a négy milliárd dollárját, ami már bőven meg is térült a "Messzi-messzi galaxis befektetési társaságnak" köszönhetően. A siker pedig olyan dolog, amit szeret az ember újra és újra átérezni, így nem csoda, hogy elkezdik nyúzni a rókát (jelen esetben talán vukit), mert mámorító a pörgés. Kérdés persze, hogy ez hogy érinti a rajongókat.

Hirdetés

Legyünk őszinték, amikor a Disney géppuska sebességgel pörgeti a spin-off mozikat (Obi-Wan már biztos, felkészül Yoda és Boba Fett), akkor egyértelmű, hogy söpörni akarja a pénzt, és nem feltétlenül csak az univerzum iránti művészi alázat vezérli. Nem akarok rosszmájú lenni, de ilyenkor kicsit attól fél a rajongó (az a rajongó, aki régimódi, vaskalapos, klasszikus trilógia ivadéka), hogy ezzel sikerül teljesen elcsépelni az amúgy is rögös úton haladó legendát.

Persze nem lehet mindenkinek megfelelni, a nagyközönség láthatóan vevő minden Star Wars élményre, lehetséges, hogy kár itt rinyálni? Csak hát maga az univerzum (a Disney által megtagadott részekkel együtt) is tele van érdekes korokkal, karakterekkel, bőven lenne még mit mutatni, mesélni, új világokat nyitni, nem csak a most ismert sztorit és gárdát darabokra tépkedve tálalni gyorséttermi műanyag tálcán. Mit gondoltok, mi lenne a jó megoldás? A szavazatok és persze a kommentek is jöhetnek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)