Hirdetés

Star Wars Forces of Destiny - megjött az első rész, főszerepben Rey és BB-8

|

A Star Wars hősnőinek minisorozata tegnap hivatalosan is kezdetét vette a Sands of Jakku című epizóddal.

Hirdetés

Az első Star Wars Forces of Destiny rész azután játszódik, hogy Rey megtalálta BB-8-et, és kiszabadította Teedo hálójából. A páros éppen hazafelé tart, amikor sikerül bajba keveredniük.

A Forces of Destiny egy új, leginkább a fiatal Star Wars rajongóknak szóló brand, ami a hősnők köré épül. A szériában Leia, Ashoka, Padmé és Sabine Wren is feltűnnek majd. Az első kör az új Star Wars trilógia főszereplőjéé:

Ezek az epizódok nem lesznek feltétlenül a hardcore Star Wars rajongók kedvencei, de egyrészt nem is nekik szólnak, másrészt minden rész csak 2-3 perc lesz, annyit pedig ki lehet bírni. És érdemes is, mivel minden Star Wars Forces of Destiny epizód része az új kánonnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)