Hirdetés

Star Wars: Forces of Destiny - rövidfilmek a Star Wars világ hősnőiről

|

Egy új animációs rövidfilm sorozattal jelentkezik a Disney, amihez kapcsolódóan figurák és könyvek is érkeznek.

Hirdetés

Új termékvonalat és animációs sorozatot indít a Disney Star Wars: Forces of Destiny címen, ami a Star Wars univerzum női főhőseit helyezi majd a középpontba. A 16 részes rövidfilmekből álló széria Leia Organa, Padme Amidala, Ahsoka Tano, Sabine Wren, Rey és Jyn Erso kalandjaira koncentrál majd.

Mindenki a saját időszakának egy-egy sztoriját meséli el. Szögezzük le már most a sokak szerint legfontosabb kérdést: igen, ez kánon. A Disney kihangsúlyozta, hogy a Forces of Destiny során megismert történetek mind az új kánon részét képezik majd.

Egyelőre nincs egy komoly leírásunk az egyes részekről, de azt tudjuk a LucasFilm Story Group jóvoltából, hogy a "Beasts of Echo Base" című epizód például Leia, Chewbacca, R2-D2 és C-3PO egy kalandját mesélik el, ami közvetlenül a Birodalom visszavág eseményei előtt játszódik.

A "Tracker Trouble" a Star Wars: Az ébredő erő közben játszódik, amikor Han, Chewbacca, Rey, és Finn épp Maz Kanatához tartottak, és az út során meg kellett oldaniuk egy problémát, amit Unkar Plutt rejtett követője okozott a Falconon.

A "Newest Recruit" Sabine Wrent helyezi a középpontba, aki megpróbálja egy régi barátját, Ketsut behúzni a lázadók közé. Ez az epizód a Rebels részek között helyezkedik el az idővonalon.

Sok hasonló, apró sztori vár majd ránk, amiket egyébként könyv formában is elolvashatunk. Több Forces of Destiny kötetet is kapunk a jövőben, melyek (egyelőre) az animációs sorozat történéseit bontják ki.

A kisfilmekhez figurákat, és fénykardokat is kapunk, melyek a széria stílusán alapulnak. A Hasbro egyébként az új termékcsalád apropóján elkészítette Rey harci botját is.

A sorozat egyelőre nem hangzik rosszul, már csak azért sem, mert a filmekből ismert színészek is mind visszatérnek, hogy szinkronizálják a hozzájuk tartozó karaktereket. Meglátjuk, hogy mennyire lesz sikeres a kezdeményezés, de én már annak is örülök, ha Ashokából többet láthatunk.

Egyértelműen a kisebbek a közvetlen célcsoport, de reméljük, hogy azért az idősebb rajongókra is gondolva nem cukrozzák majd túl a dolgot. Ha sikerül megtartani egy aranyközéputat (amit például a Rebels utóbbi néhány része nagyon szépen tartott), akkor egy tök jó kis széria vár majd ránk. Az első 8 rész júliusban érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)