Hirdetés

Negyven új Star Wars sztori jön a negyvenedik évfordulóra

|

Idén ősszel rengeteg a filmekhez kapcsolódó, de a fő cselekményből kimaradt történetet ismerhetünk meg egy új gyűjteményes kötetben.

Hirdetés

Nem meglepő, hogy a Disney a filmeken kívül is a lehető legtöbbet szeretné kihozni a Star Wars jogokból, így komolyan ráfeküdtek a kukázott Expanded Universe helyét átvevő kisebb történetek kidolgozására is. Akinek pedig ezek a sztorik eddig bejöttek, az egy friss bejelentésnek is örülni fog.

Nemrég ugyanis leleplezésre került egy új kötet, ami a Star Wars: From A Certain Point Of View címet kapta. Az Obi-Wan idézet arra utal, hogy olyan karakterek szemszögéből láthatjuk majd a filmek eseményeit, akik a mozivásznon nem kaptak különösebb jelentőséggel bíró szerepet. A negyvenedik évfordulóra összeállított negyven történetből megtudhatjuk például, mi lett a rohamosztagosokkal, akik nem találták meg azokat a bizonyos droidokat, de megismerkedhetünk azokkal az X-Wing-pilótákkal is, akik segítettek Luke-nak elpusztítani az első Halálcsillagot.

A negyven sztorit egyébként negyven különböző író jegyzi majd, akik között ott van például Meg Cabot, Paul Dini, az eredeti és az új trilógiát összekötő Aftermath-széria szerzője, Chuck Wendig, a Zsivány Egyes forgatókönyvét jegyző Gary Whitta, vagy éppen a Warcraft-regények írójaként ismert Christie Golden is.

Ti melyik Star Wars mellékszálat ismernétek meg szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)