Hirdetés

Új animációs Star Wars kisfilmben törnek borsot Reyék az Első Rend orra alá

|

Az új trilógia számos közkedvelt karaktere feltűnik a rövid, ám meglehetősen akciódús videóban.

Hirdetés

A Star Wars Galaxy of Adventures szériának hála már a franchise több ikonikus jelenetét is megnézhettük rajzfilmes formában, amit elsősorban a fiatalabb korosztálynak készített el a Disney. Nemrég pedig érkezett egy újabb alkotás, amiben már az új trilógia szereplői kerültek a középpontba.

Hirdetés

A Rey and Friends vs. The First Order című rövidfilmben azt láthatjuk, ahogy Rey, Finn, Poe Dameron, Chewbacca, valamint BB-8 éppen küldetést teljesítenek az Első Rend egyik bázisán. Az nem igazán derül ki, hogy pontosan hol vannak a hősök, viszont Star Wars-rajongóknak így is megérhet egy kattintást a dolog, hiszen elég pörgősre sikeredett ez a kis szösszenet.

Ha megtetszett ez a rövidke szösszenet, akkor már megnézhettek egy kifejetetten Kylo Renre, illetve egy Reyre koncentráló videót is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)