Hirdetés

Ilyen lesz a Star Wars: Galaxy's Edge élménypark

|

Videón csodálhatjuk meg, hogy mivel készül a Disney lehengerelni a Csillagok háborúja franchise rajongóit.

Hirdetés

Jövőre a Disney két szórakoztatócentrumában is megnyitja a Star Wars: Galaxy's Edge névre hallgató nevezetességet: nyáron a Disneyland, ősszel pedig a Walt Disney World látogatói kóstolhatnak bele ideig-óráig, hogy milyen a messzi-messzi galaxishoz csatlakozni - ráadásul John Williams saját dallamot is szerzett élményhez.

Hirdetés

A vállalat megosztotta a Galaxy's Edge élménypark kulisszák mögötti kedvcsinálóját, amelyben helyet kapott a rajongók által talán legjobban várt program, a Millennium Falcon: Smuggler's Run és egy másik különleges móka, a Star Wars: Rise of the Resistance is. Nézzétek meg őket: 

A jegyárak még nem ismertek, de valószínűleg el kell majd érte adnunk Jabbának a fél vesénket. Mi a véleményetek róla, kipróbálnátok a Galaxy's Edge-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)