Hirdetés

Star Wars vs Trónok Harca - ki járt jobban?

|

Azt mondják, hogy mindenkinek a maga keresztje a legnehezebb. A Star Wars és a Trónok harca meghurcolt karakterei mérik össze problémáikat.

Hirdetés

Amikor két kultikussá vált film-, vagy tévésorozat elkezdi összemérni az e-péniszét, akkor bizony minden rajongó felkapja a fejét.

Tietek a döntés; vajon a Star Wars szeretett karakterei, vagy a hozzá képest kisbabának számító Trónok Harca szereplőinek nehezebb az élete? Talán erre a kérdésre soha nem kapunk választ, de két, ilyen tömegeket megmozgató alkotás nem létezhet anélkül, hogy ne hasonlítgatnák őket folyamatosan egymáshoz.

A következő képek spoilereket tartalmazhatnak, úgyhogy óvatosan görgessetek lefelé.

1. Darth Vader egy fokkal rosszabbul járt, azt hiszem.

2, A Tauntaun és a ló

3. A kéz, a kéz és a... öhm. Hagyjuk is.

4. Light és hardcore vérfertőzés

5. Kisebb összetűzés apukával

6. Árulás

7. Fagyálló ellenségek

8. Engem senki sem szeret.

A Star Wars VII-re még meglehetősen sokat kell várnunk, míg a Trónok Harca következő évadára csak rohadt sokat kell várnunk, úgyhogy azt hiszem egy igazságos döntetlenben megegyezhetünk.

Ha vannak még hasonló képeitek, akkor azt mindenképpen osszátok meg a közzel, mert egy jól informált játékostársadalom, egy boldog társadalom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)