Hirdetés

Vajon a Tauntaun belsejének vagy a lefagyasztott Han Solónak van jobb illata?

|

Tizenöt, Star Wars ihletésű gyertya kerül hamarosan forgalomba, és nem tudjuk, melyiket szeretnénk jobban.

Hirdetés

Nem tudni, miért ment rá az ipar a geekeknek szánt gyertyákra, de egyre több van belőlük. Anno a Destiny kapcsán a különböző bolygók illatait árasztó gyertyákat lehetett venni, de volt a VR-élményt fokozó Resident Evil VII-es kiadás is.

Hirdetés

Most a Numskull állt elő egy kollekcióval, melyben az X-szárnyú pilótafülkéjétől a fénykardcsatáig minden megtalálható. Ötösével lehet venni a gyertyákból, a szettek mindegyike az eredeti trilógia egy-egy részéhez kapcsolódik. Jabba palotájának valószínűleg nincs rózsaillata, és Yoda üstje sem a nagyi gulyásának utánozhatatlan illatát árasztja, de azért csak megszagolnánk mindet. A szettek darabja 36,99 dollár, a hármat együtt 127,99-ért lehet beszerezni.

Melyik lehet a legjobb szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)