Hirdetés

Solo: Egy Star Wars-történet - Christian Bale is majdnem szerepet kapott benne

|

A színész egy beszélgetés során erősítette meg, hogy kis híján ő is bekerült a Star Wars legismertebb csempészének fiatalabb éveit bemutató alkotásba.

Hirdetés

Jelenleg nagyjából annyit tudunk a Solo: Egy Star Wars-történet című spin-offról, hogy kik szerepelnek benne, és azt, hogy a főcímzenével valószínűleg nem lesz gond. Előzetest még mindig nem kaptunk, de most kiderült, hogy majdnem egy elég nagy névvel bővült a film stábja.

Hirdetés

Biztosan sokatok számára cseng ismerősen Christian Bale neve, és ha máshonnan nem is, a remekül sikerült Nolan-féle Batman-trilógiából biztosan ismeritek. A színész most egy podcastben beszélt arról, hogy jó kapcsolatot ápol Kathleen Kennedy-vel, valamint Frank Marshall-lal, és nagyon csábító volt a Han Solo-film, mert gyerekkora óta rajong a Star Warsért. Bale azt is hozzátette, hogy szóba jött egy esetleges szereplés, és reméli, hogy még a későbbieken is lesz ilyen alkalom.

Ti milyen szerepben tudnátok elképzelni Christian Bale-t egy Star Wars filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)