Hirdetés

Elkezdődött a Han Solo film forgatása, befutott az első kép is

|

Már hivatalosan is forognak a kamerát a londoni Pinewood Studios területén, a legújabb Star Wars mozi főhősei pedig egy közös képen mutatták meg magukat.

Hirdetés

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy tényleg el fogják-e halasztani a Han Solo film premierjét, de az már teljesen biztos, hogy végre tényleg elindultak a Star Wars spin-off mozi munkálatai. Minderről egy remek stábfotó is bizonyságot tesz. 

A javában készülő Han Solo film stábja most először látható egy közös fényképen. A forgatás hivatalosan tegnap vette kezdetét a londoni Pinewood Studios falai mögött. A főszereplők mellett a két rendező is nagyon kedélyesen mosolyog a fotón, látszik hogy teljes az összhang a csapaton belül. Íme a nemrég közzétett kép:

A fényképen a bal alsó sarokból az óramutató járásával megegyezően haladva látható a társrendező Christopher Miller, Woody Harrelson, Phoebe Waller-Bridge, Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Joonas Suotamo mint Chewbacca, a szintén társrendező Phil Lord, illetve Donald Glover.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)