Hirdetés

Leléptek a Han Solo film rendezői

|

Az iparban meglehetősen ritkán fordul elő, hogy a forgatási munkák közepén lelépnek a rendezők. Most ez történt, és valószínűleg nem maguktól döntöttek.

Hirdetés

A LucasFilm elnöke, Kathleen Kennedy ma reggel jelentette, hogy a Han Solo sztori két rendezője, Phil Lord és Christopher Miller felálltak a rendezői székből. A hivatalos indoklás az, hogy nem értettek egyet kreatív döntésekben.

Mindkét rendező vígjátékokért volt felelős korábban, és a MovieWeb ismeretlen forrása szerint főleg ennek köszönhető a távozásuk. Egyszerűen nem jó irányba akarták elvinni Han Solo történetét, általánosságban sok volt a poén és a humor. A belsős forrás szerint "az embereknek meg kell értenie, hogy Han Solo nem egy vicces karakter, hanem egy szarkasztikus, önző ember".

"Phil Lord és Christopher Miller nagyon tehetséges rendezők, akik egy csodálatos csapatot hoztak össze, de sajnos kiderült, hogy nem egyezett az ő víziójuk a miénkkel, így elváltak útjaink. Az új rendező kilétét hamarosan bejelentjük."

- mondta Kennedy.

Ez nagyjából összecseng azoknak a forrásoknak a mondandójával, akik szerint a páros rendszeresen vitázott a forgatókönyvírókkal is. Lawrence Kasdan (a Birodalom visszavág írója) és fia, Joe Kasdan nem akartak engedni a komoly hangulatból, ami valószínűleg a jobb döntés is volt.

A Disney már tudja, hogy kit fog választani utódnak és egyre többen Ron Howard nevét emlegetik. Hamarosan ki fog derülni, hogy ő lesz-e a következő rendező.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)