Hirdetés

Rengeteg kép érkezett a Han Solo film forgatásáról

|

Már pörögnek a munkálatok a fiatal Han Solo sztori körül, ami azt jelenti, hogy már képek is kezdenek szivárogni a forgatásokról.

Hirdetés

Pörögnek a kamerák a Star Wars következő spin-off filmjének díszletein. A TMZ-nek sikerült lőnie pár fotót, amik mondjuk túl sokat nem árulnak el, de felvetnek egy kérdést: merre van a mi kedvenc wookiee hősünk?

Chewbacca egyik képen sincs rajta, ami jelentheti azt, hogy a stáb jelenleg a film első felén dolgozik. Akárhogy is, legalább Alden Ehrenreich feltűnik teljes felszerelésben, és meglehetősen jól áll neki a Han Solo jelmez.

Rengeteg kép érkezett, amiket végig is lapozhattok, ha rákattintotok a lenti galériára:

A fiatal Han Solo kalandjait bemutató Star Wars spin-off címet ugyan még nem, de premier dátumot már kapott. A mozi várhatóan 2018. május 25-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)