Hirdetés

Star Wars: Han Solo - a Halálcsillag is feltűnik majd?

|

A rendező egy új képpel pörgette fel a rajongók képzelőerejét. Nagy esély van rá, hogy ismét láthatjuk majd a Birodalom bolygópusztító fegyverét.

Hirdetés

Nem megy túlzottan simán a Star Wars: Han Solo film forgatása. A rajongók lassan hitüket vesztik a projektben, de szerencsére az új rendező, Ron Howard megpróbálja kiegyengetni az egészet, és a közösségi csatornákon tolja a forgatási képeket és apró teaseket anélkül, hogy bármit is elspoilerezne.

Azért a legutóbbi posztja talán egy picit többet mondott, mint kellett volna. A Twitterre felrakott képen egy ismerős sisak, egy nagyon ismerős műszerfalon pihen. Aki látta a Star Wars IV-et vagy a Zsivány Egyest, az zsigerből felismeri a Halálcsillagon szolgáló személyzet sisakját, és a jellegzetes, köralakban elrendezett kezelőpultot.

A kép egy nagy kérdőjelet hagyott mindenkiben. Mit keres a Halálcsillag a Han Solo filmben, amikor Solo nem is tudott a Birodalom fegyveréről egészen addig, amíg az Egy új reményben bele nem botlott?

Mivel még semmit sem tudunk a sztoriról, így könnyen lehet, hogy valamilyen értelmesebb módon beleszövik a Halálcsillagot. Mi csak abban nem vagyunk biztosak, hogy szükség van-e minderre. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)