Hirdetés

A Star Wars univerzum egyik legnagyobb rejtélyére is fény derül majd a Han Solo filmből

|

Na nem arra, hogy hogy lett Jabba ilyen befolyásos, vagy hogy kicsoda Snoke, egy ennél sokkal nagyobb kérdésre kapunk majd választ.

Hirdetés

Mégpedig arra, hogy mi az isten az a "Kessel run". Erről ugye a magyar változatban szó sem esik, ami valamilyen szinten érthető, hiszen a fordítóknak fogalma sem volt arró, hogy mégis mire gondolhatott a költő. Az elmúlt 40 évben rengeteg teória született ezzel kapcsolatban, de még maga George Lucas sem tudta megmondani, hogy pontosan mire is gondolt, amikor Harrison Ford szájába adta a mondatot, hiszen mindössze annyi volt a cél, hogy valamilyen halandzsával nagyon gyorsnak tüntessék fel a hajót.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy jövő ilyenkor már nem fogunk találgatni, a Han Solo spin-offot rendező Ron Howard ugyanis felrakott egy képet az Instagramjára, és csak annyit írt oda: "Spicey". Mivel a képen egyértelműen egy bánya lejárata látható, ez minden bizonnyal a Kesselen található fűszerbányákra utal (a fűszer ugye egy közkedvelt drog volt a galaxisban, amit a Han Solohoz hasonló csempészek szállítottak).

Spicey?

RealRonHoward (@realronhoward) által megosztott bejegyzés,

A rajongók oldalát nyilván évtizedek óta fúrja, hogy pontosan mi az a Kessel run, de biztos jó lesz nekünk, ha megtudjuk? A Star Wars univerzum szépsége pontosan abban rejlik, hogy nincs minden megmagyarázva, és vannak olyan lyukak, amit a képzeletünk tölt ki. Az utóbbi időben persze egyre több ilyenre kaptunk magyarázatot, elég például a Rogue One-ra és a Halálcsillag terveinek megszerzésére gondolni. 

Szerintetek jól teszi a Disney, hogy minden ilyen apróságot megmagyaráznak a filmekben, vagy meghagyhatnák ezt a feladatot a  képzelőerőnknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)