A Star Wars univerzum egyik legnagyobb rejtélyére is fény derül majd a Han Solo filmből

|

Na nem arra, hogy hogy lett Jabba ilyen befolyásos, vagy hogy kicsoda Snoke, egy ennél sokkal nagyobb kérdésre kapunk majd választ.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

Mégpedig arra, hogy mi az isten az a "Kessel run". Erről ugye a magyar változatban szó sem esik, ami valamilyen szinten érthető, hiszen a fordítóknak fogalma sem volt arró, hogy mégis mire gondolhatott a költő. Az elmúlt 40 évben rengeteg teória született ezzel kapcsolatban, de még maga George Lucas sem tudta megmondani, hogy pontosan mire is gondolt, amikor Harrison Ford szájába adta a mondatot, hiszen mindössze annyi volt a cél, hogy valamilyen halandzsával nagyon gyorsnak tüntessék fel a hajót.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy jövő ilyenkor már nem fogunk találgatni, a Han Solo spin-offot rendező Ron Howard ugyanis felrakott egy képet az Instagramjára, és csak annyit írt oda: "Spicey". Mivel a képen egyértelműen egy bánya lejárata látható, ez minden bizonnyal a Kesselen található fűszerbányákra utal (a fűszer ugye egy közkedvelt drog volt a galaxisban, amit a Han Solohoz hasonló csempészek szállítottak).

Spicey?

RealRonHoward (@realronhoward) által megosztott bejegyzés,

A rajongók oldalát nyilván évtizedek óta fúrja, hogy pontosan mi az a Kessel run, de biztos jó lesz nekünk, ha megtudjuk? A Star Wars univerzum szépsége pontosan abban rejlik, hogy nincs minden megmagyarázva, és vannak olyan lyukak, amit a képzeletünk tölt ki. Az utóbbi időben persze egyre több ilyenre kaptunk magyarázatot, elég például a Rogue One-ra és a Halálcsillag terveinek megszerzésére gondolni. 

Szerintetek jól teszi a Disney, hogy minden ilyen apróságot megmagyaráznak a filmekben, vagy meghagyhatnák ezt a feladatot a  képzelőerőnknek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!