Hirdetés

Állítólag annyira rossz a Han Solo film főszereplője, hogy külön tanárt fogadtak hozzá a forgatás alatt

|

A kirúgott rendezők csak a jéghegy csúcsa, a jelek szerint sokkal több gond van a film körül, mint azt elsőre hittük.

Hirdetés

A Star Wars rajongók biztosan kétségbeestek, amikor a Disney lecserélte az eredeti rendezőket, aztán kicsit enyhített a dolgon az, hogy kiderült, miért volt erre szükség. Most azonban még több részlet látott napvilágot, és már nem biztos, hogy olyan lelkesedéssel várjuk a megjelenést, mint néhány hónapja.

Hirdetés

A Hollywood Reporternek köszönhetően kiderült egy-két kulisszatitok a spin-off forgatásáról, amelyek nem túl bíztatóak. Talán a leglényegesebb az, hogy a főszerepet játszó Alden Ehrenreich alakítása nem volt túl meggyőző, ezért szükség volt egy szakemberre, aki segített neki javítani pár dolgon. A gond csak annyi, hogy a színészt segítő coach behívása előtt már felvettek egy csomó jelenetet.

Emellett a Lucasfilm és Kathleen Kennedy a vágószobába beérkező anyagok számával és a vágók munkatempójával sem voltak megelégedve. Sok egyéb dolog mellett az eredeti rendezők úgy érezték, hogy nem kaptak semmiféle rendezői szabadságot, és ebben lehet is valami, mert azt beszélik, hogy a fejesek tényleg nem örültek annak, ha bármi meg lett változtatva a forgatókönyvben.

Ha a rendező nem felel meg, az egy dolog, de úgy tűnik, hogy itt jóval több mindennel van probléma, úgyhogy csak reménykedni tudunk, hogy a jövőre tervezett megjelenésig minden passzolni fog majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)