Hirdetés

Újabb tévésztár csatlakozhat a Han Solo spinoff stábjához

|

A Lucasfilm Michael Kenneth Williams szerződtetéséről tárgyal a már készülő Han Solo spinoff kapcsán, ráadásul beszámolók szerint egy fontosabb szerep jutna az elsősorban tévés szerepiről ismert színésznek.

Hirdetés

Nemrég elkezdődött a második, Han Solo fiatalkorát feldolgozó Star Wars spinoff forgatása, ennek ellenére úgy tűnik, a Lucasfilm még nem véglegesített minden szereplőt. A Variety értesülései szerint ugyanis még most is tárgyalnak egy színésszel egy fontosabb karakter megformálsáról.

A filmes lap beszámolója szerint a stúdió és Michael Kenneth Wiliams közel járnak egy megegyezéshez, így valószínűleg csatlakozni fog az Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge és Emilia Clarke nevével fémjelzett szereplőgárdához. Williams egyébként alapvetően tévés szerepiről ismert, a The Wire  és a Gengszterkorzó mellett az utóbbi években az HBO Aznap éjjel című szériájában, a Hap and Leonard egyik címszerepében és az ABC When We Rise című sorozatában láthattuk. Filmes téren főleg mellékszerepekben tűnt fel, például az Assassin's Creed filmben, a 2014-es Robotzsaruban, a 12 év rabszolgaságban, vagy éppen Az útban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)