Hirdetés

Mégsem találnak ki új nevet Han Solónak a spin-off filmben

|

Nemrég felmerült a lehetősége, hogy a Han Solo spino-ffban esetleg más nevet kap mindenki kedvenc csempésze, de a Star Wars Celebration alkalmával ezt a pletykát is eloszlatták a készítők.

Hirdetés

A Disney fejének nemrég volt egy érdekes mondata, ami alapján sokan úgy gondolták, a készülő Star Wars spin-off megváltoztatja Han Solo valódi nevét is. A Star Wars Celebration alkalmával szóba is került a dolog, mikor az MTV egy rövid interjút készített Kathleen Kennedy-vel.

A Lucasfilm elnöke a beszélgetés során nem csak azt vetítette előre, mikor leplezik le, melyik lesz a következő spin-off, hanem szóba került például az is, mennyire lesz fontos az új trilógia hátralévő részeiben, kik Rey szülei. De a riporter kitért a Han Solo nevére tett kijelentésre is, amire Kennedy-nek egyértelmű válasza volt.

"Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy Bob [Iger, a Disney vezérigazgatója] pontosan erre gondolt. Valóban van némi többlettartalom Han Solo neve mögött, de nem az, hogy nem ez a valódi neve. Nyilvánvalóan így nevezik és ez nem is fog megváltozni"

- szögezte le.

Úgyhogy megnyugodhatunk, ebből a szempontból nem változik meg semmi az imádott karakterrel kapcsolatban. De azért valószínűleg várnak még ránk meglepetések a második Star Wars spin-offban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)