Hirdetés

Megvan, mikor kerül a mozikba a Han Solo film

|

A Han Solo főszereplésével készülő Star Wars spinoff a legelső film premierjének évfordulóján kerül jövőre a mozikba.

Hirdetés

Tegnap megérkezett a Han Solo fiatalkorát feldolgozó star Wars spinoff első forgatási képe, a Disney pedig némi késéssel azt is megosztotta, mikor várható a film premierje. A bemutató dátumának kitűzésekor egyébként a széria hagyományaira is figyeltek, ugyanis a legelső, 1977-es premier napjának évfordulójára időzítettek.

Így az egyelőre konkrét cím nélkül készülő Han Solo filmet 2018. május 25-én láthatja majd először az amerikai közönség, amiből egyelőre nehéz lenne megtippelni, a magyar premier napját mikorra tűzik ki. Persze mindez még nincs kőbe vésve, hiszen a Star Wars: Az utolsó jedi bemutatóját is el kellett halasztani, ami biztosan megbolygatta a Disney terveit a filmek időzítésével kapcsolatban. Ezzel együtt nem meglepő, hogy a készítők szeretnék a nyári filmes szezon elejére visszahozni a Csillagok háborúját, hiszen Az ébredő Erőt megelőzően mindegyik epizód májusban jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)