Hirdetés

Újabb élőszereplős Star Wars-sorozat van készülőben?

|

Lassan már nehéz lesz számon tartani, hogy hány széria útját egyengetik egyszerre.

Hirdetés

A Fantha Tracks értesülései szerint egy új, egyelőre cím nélküli élőszereplős Star Wars-sorozatot tervez a Disney a közelgő streaming csatornájára. A Jon Favreau által irányított The Mandalorian és a Rogue One előzmény/spinoff munkálatai mellett ez már a harmadik készülő élőszereplős szériája lehet a franchise-nak.

Hirdetés

Az új Star Wars-sorozat jelenleg a Series III Productions (UK) Limited munkacímen fut, amit elvileg tavaly októberben jegyeztek be hivatalosan az Egyesült Királyságban. A széria hivatalos megerősítésére valószínűleg a chicagói Star Wars Celebration eseményen kerülhet majd sort, amit áprilisban rendeznek meg.

A napokban olyan hírek is napvilágot láttak, melyek szerint egy Obi-Wan Kenobi karaktere köré összpontosuló sorozat is elkészülhet a Disney+ év végi startjára. A témaválasztás nem lenne meglepő, figyelembe véve a rajongók régóta dédelgetett álmát az Alec Guinness és Ewan McGregor által megformált Jedi mester visszatérésével kapcsolatban. A pletykákat viszont még érdemes fenntartásokkal kezelni.

Ti milyen témájú filmet, sorozatot néznétek meg szívesen a Star Wars univerzumán belül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)