Hirdetés

Harrison Ford és Carrie Fisher együtt jártak a Star Wars forgatása alatt

|

A Leia hercegnőt alakító színésznő most kiadott könyvéből kiderült, hogy nem csak a filmben, a valóságban is viszonya volt Harrison Forddal.

Hirdetés

Na, most már mondhatjátok, hogy bulvárosodik a GSO, de úgy gondoltuk, ez titeket is érdekelhet. A napokban jelenik meg Carrie Fisher önéletrajzi könyve, a The Princess Diarist, melyben a színésznő megerősítette, amit azért mindig is lehetett sejteni. 

Negyven évvel ezelőtt, 1976-ban, a Star Wars forgatása alatt Carrie és Harrison olyan közeli kapcsolatba kerültek, hogy három hónapig folytattak viszonyt. Nyilván nagyon figyeltek arra, hogy ez ne derüljön ki: egyrészt Ford nős volt, két gyerekkel (1979-ben vált el Mary Marquardtól), másrészt míg a színész a 33-ban, a színésznő csak 19 évében járt.

"Hétközben Han és Leia volt, hétvégén Carrie és Harrison."

Egyébként ha ennyire kíváncsiak vagytok, George Lucas születésnapi buliján jöttek össze. Nem véletlen, hogy a vásznon is ennyire jól működtek együtt (bár ez szembemegy Joey a Jóbarátokban hallott teóriájával, miszerint ha a színészek a színpadon kívül is izélnek, a színdarab közben eltűnik az izzás).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)