Hirdetés

Jon Favreau szívesen készítene egy új Star Wars Holiday Specialt

|

A legtöbb rajongó igyekszik elfelejteni, hogy létezik egyáltalán Holiday Special, azonban a The Mandalorian rendezője más véleményem van.

Hirdetés

Augusztus végén befutott a Disney+ egyik legjobban várt sorozatának első trailere, a Pedro Pascal főszereplésével készült The Mandalorian pedig pont olyan ígéretesnek tűnik, mint amire előzetesen számítottunk. November 12-én kiderül, hogy a Jon Favreau által rendezett széria valóban minőségi lett-e, addig viszont akad itt egy érdekesség, amely segít elterelni a gondolatokat. Persze nem biztos, hogy közben jól érzitek majd magatokat, de erre a veszélyre előre figyelmeztetünk...

Hirdetés

Favreau is részt vett a nemrég lezajlott Saturn Awardson, a díjátadón pedig azt találta nyilatkozni az Entertainment Tonightnak, hogy szívesen készítene egy vadonatúj Star Wars Holiday Specialt a Disney streaming szolgáltatására, a Disney+-ra. Az 1978-ban megjelent ünnepi különkiadás valószínűleg a franchise leginkább zavarba ejtő része (igen, Jar Jar Binksnél is zavarba ejtőbb), azonban míg a rajongók többsége bizarrnak tartja és tudomást sem hajlandó venni a létezéséről, addig akadnak olyanok is, akik örömmel gondolnak vissza rá.

Köztük van Jon Favreau is, aki nyíltan beszélt róla az E.T.-nek, hogy szereti a Holiday Specialt (bizonyos részeit jobban is, mint mások), mivel ez az ő generációja és imádta Boba Fett bemutatkozását, valamint a puskáját, inspirációt merített belőle.

A rendező játékosan azt javasolta, hogy ha szeretnénk egy új Holiday Specialt, akkor jelezzük a Disney+ döntéshozói felé. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hányan indulnak azonnal petíciót indítani, vannak kétségeink a tömegek elszántságát illetően. De persze nem szeretnénk ízlésterrort, ha úgy érzitek, hogy ez az út a boldogság felé, akkor hajrá, lehet nyomást gyakorolni a Disney irányába, hogy megvalósulhasson ez az álom, ami Favreau-t egészen biztosan boldoggá tenné.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)