Hirdetés

Mark Hamill elnöki kegyelmet kért a Star Wars Holiday Specialnek

|

Donald Trump kegyelmeket osztogatott, Mark Hamillnek pedig van egy remek jelöltje arra az esetre, ha folytatódna ez a tendencia.

Hirdetés

Nem véletlenül nyilatkozta korábban George Lucas azt, hogy ha tehetné, a Star Wars Holiday Special összes kópiáját elpusztítaná. Az 1978 novemberében bemutatott tévéfilm máig rémálmaikban tér vissza azoknak, akik voltak olyan balszerencsések, hogy látták. Egyetlen erénye talán az, hogy itt bukkant fel először a legendás fejvadász, Boba Fett. Mark Hamillnek hála most egy elég rendhagyó okból került ismét szóba a Star Wars történelem fekete báránya. 

Hirdetés

A héten ugyanis az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump tizenegy elítéltet részesített elnöki kegyelemben, sőt úgy tűnik, a 40 hónapnyi szövetségi börtönre ítélt Roger Stone is jó eséllyel hamarosan csatlakozik tizenkettedikként a listához. A kegyelemben részesült tizenegy elítélt között ott van például Illinois állam korábbi kormányzója, Rod Blagojevich, a San Francisco 49ers korábbi tulajdonosa, Eddie DeBartolo Jr., vagy épp a korábbi New Yorki-i rendőrfőnök, Bernard Keri - ők mint csalás és korrupció miatt kerültek rács mögé. Ahogy azt sejteni lehetett, az elnöki döntés megosztotta az amerikaiakat, Trump kritikusai szerint az elnök ezzel lényegében legalizálja a korrupciót, támogatói szerint viszont a nincs semmi gond azzal, hogy a gazdaság szekerét görgető emberek szabadlábra kerülnek. 

Nyilván nem a mi tisztünk eldönteni, hogy kinek van igaza, a mi szempontunkból most Mark Hamill zseniális tweetje a fontos. Luke Skywalker megformálója ugyanis nemrég a Twitteren tette közzé az alábbi bejegyzést az elnöki kegyelmek kapcsán. Az üzenet végtelenül egyszerű, arra kéri Trumpot, hogy kegyelmezzen meg a Star Wars Holiday Specialnek is: 

Mit gondoltok, ennyi év után tényleg megbocsáthatunk végre a Star Wars Holiday Specialnek, vagy egy ilyen mértékű celluloidszennyezés sosem évül el? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)