Hirdetés

Star Wars és Marvel szállodát nyit a Disney

|

Előbbi olyan lesz, mint egy űrhajó, mindenki szerepet játszik, és a látogatók egy pillanatra sem zökkennek ki a világból.

Hirdetés

Nagyon sok érvem van, hogy miért szeretnék eljutni az Egyesült Államokba, és ezek száma most eggyel nőtt.

Hirdetés

A floridai Disney Worldben nyílik majd meg a Star Wars Hotel, aminek koncepciója leginkább a Westworldben látotthoz hasonlít, csak valószínűleg nem fognak senkit meggyilkolni, kevesebb ráhatásuk lesz az eseményekre, és nem teszik kvázi kötelezővé a szexet. Az egész komplexumot úgy építik meg, hogy egy űrhajó hatását keltse, az ablakokon át az "űrt" látni, az alkalmazottak mindegyike jelmezben lesz, és kap valamilyen szerepet, a lakók számára írt sztorit pedig pillanatról pillanatra megtervezik. Nem tudni, mikor nyílik meg, de remélhetőleg hamar.

Szó esett arról is, hogy Párizsban nyílik egy másik, hasonló szálloda, ami a Marvel univerzumon alapszik. Ennél nincs történet, csak a hangulat miatt érdemes menni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)