Hirdetés

Brutálisan őszinte a Star Wars IV trailer

|

Az eredeti trilógia megnyitója meglehetősen izgalmas volt, és mindnyájan többször láttuk már, mint azt be mernénk vallani, de azért vannak vitatható pillanatai.

Hirdetés

Mind szeretjük a Star Wars szériát, különösen az első részt (amit véletlenül sem éppen most nézek munka közben), ami sokunkkal megszerettette ezt a csodálatos világot. Ezért is jött el az Honest Trailer csapata, hogy belecsináljon a rajongásunkba.

Bármennyire is imádjuk a filmet, azért vannak problémás pontjai azokon kívül is, amiket Lucas utólag rakott bele. De, hogy ne az én fejemet kívánjátok különböző kilátók tetőpontjaira, inkább jöjjön az őszinte trailer, ami brutálisan odamond a Star Wars IV-nek. Egyébként úgy néz ki, hogy ma Star Wars napot tartunk. Lehet, hogy azért, mert ma jelent meg itthon a Battlefront?

Na, kinek tapostak a lelkébe a srácok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)