Hirdetés

Star Wars IX - Billy Dee Williams is csatlakozhat a stábhoz

|

Egyre valószínűbb, hogy a Lando Calrissiant alakító színész visszatér a következő Star Wars-moziban.

Hirdetés

A rajongók már régóta spekulálnak, hogy az új Star Wars-trilógiába vissza fog-e térni a közkedvelt Lando Calrissian karaktere. A találgatásoknak még nincs vége, viszont egyre több Billy Dee Williams visszatérésére utaló forrás kerül beszél a témáról.

Hirdetés

Korábban Williams új diétája és heti három edzése alapján sokan arra következtettek, hogy nyilván a Star Wars forgatásokra készül, hiszen Mark Hamill és Carrie Fisher is hasonlóan dolgoztak Az Ébredő Erő és Az utolsó Jedik forgatásai előtt.

Ezúttal kicsit hitelesebb, de még meg nem erősített forrás, a Fantha Tracks szerint Williams kétségtelenül visszatér a Star Wars IX-ben, és ezt hamarosan be is fogják jelenteni. A film forgatásai júliusban kezdődnek Londonban, és J.J. Abrams rendező éppen a városban jár forgatni, illetve vendégként be is fog ugrani a The Late Late Show-ba. Egyesek szerint itt beszélni fog a Star Warsról, és akár Lando Calrissian karakterének visszatérését is leleplezheti.

Az utolsó Jedik során is említették Landót, és a történet szerint még logikus is lenne, ha az ellenállók Calrissianhoz fordulnának segítségért a továbbiakban.

Mit gondoltok, tényleg vissza fog térni Billy Dee Williams az ikonikus szerepében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)