Hirdetés

Kiderült, milyen tervei voltak George Lucasnak a Star Wars IX befejezése kapcsán

|

A Luke Skywalkert játszó Mark Hamill osztott meg a rajongókkal egy apró részletet arról, mi történt volna karakterével a kilencedik epizódban.

Hirdetés

Eléggé vegyes fogadtatásban részesült a tavaly debütált Star Wars VIII: Az utolsó Jedik, de az már biztos, hogy jövőre megkapjuk az új trilógia befejező részét, a Star Wars IX-et, amit J. J. Abrams rendez. Alább spoilerek következnek a Star Wars VIII: Az utolsó Jedik kapcsán, szóval csak akkor olvassatok tovább, ha már láttátok a filmet, vagy nem zavar titeket a spoiler.

Hirdetés

Mark Hamill nemrég az amerikai IGN-nek adott interjút, amiből többek között az is kiderült, hogy Luke eredetileg nem halt volna meg a nyolcadik részben. A színész elmondta, hogy a Star Wars atyja, George Lucas csak a kilencedik epizód végén ölte volna meg Luke-ot, miután a karakter kitanította Leiát.

Hamill azt mondta, hogy Lucasnak már a Star Wars VI: A jedi visszatér megírása előtt voltak ötletei az utána következő trilógiát illetően, de ezek végül nem igazán valósultak meg.

Szerintetek jobb lett volna George Lucas verziója a jelenleginél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)