Hirdetés

J.J. Abrams visszatér, ő írja és rendezi a Star Wars IX-et

|

A Disney-nél nem tétlenkedtek, alig néhány nap alatt megtalálták a távozó Colin Trevorrow utódját, méghozzá a Star Wars VII rendezőjének képében.

Hirdetés

Szinte még ki sem hült a rendezői szék, amit Colin Tevorrow néhány napja hagyott üresen, máris megvan az új rendező, aki a Star Wars IX munkálatait dirigálja majd.

Hirdetés

A Disney és a Lucasfilm vezetői nem akartak új arcok után nézni, inkább egy régi ismerőst, a hetedik részt is rendező J.J. Abramset kérték fel a munkára. Abrams ráadásul már a forgatókönyvírásban is aktívan részt vesz majd, így Chris Terrióval együtt fektethetik le a trilógia befejező részének eseményeit.

Az ébredő Erővel J.J. minden álmunkat valóra váltotta, ezért is vagyok nagyon izgatott, hogy visszatér a trilógia záró epizódjára.

- mondta Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke.

Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)