Hirdetés

Star Wars IX - Keri Russell is szerepelhet az új trilógia zárásában

|

A Felicity és a Foglalkozásuk: Amerikai sorozatokból, valamint számos sikeres mozifilmből ismert Keri Russell jó eséllyel szerepet kaphat a legújabb Star Wars moziban.

Hirdetés

Variety információi alapján J.J. Abrams, a kilencedik számozott Star Wars mozi író-rendezője korai tárgyalásokat folytat Keri Russell színésznővel, így ha minden jól megy, a Felicity sorozat sztárjával bővül majd az új Csillagok háborúja trilógia záróepizódja.

Hirdetés

Abrams és Russell nem most dolgozna együtt először, elvégre a színésznő már a 2006-os Mission: Impossible 3-ban is szerepelt, amit ugyancsak J.J. Abrams rendezett. A hírek szerint Keri Russell kilencedik epizódos szerepéhez rengeteg pörgős akciójelenet kapcsolódik majd, ami biztosan nem esne majd a hölgy nehezére, elvégre korábban a már említett Mission: Impossible 3 mellett például A majmok bolygója: Forradalomban és a Foglalkozásuk: Amerikai című sorozatban is megmutatta ilyen téren a képességeit. Azt viszont nem tudjuk, hogy Russell karaktere az Ellenállást erősíti, vagy a rosszfiúk mellé csapódik majd. 

A film egyébként 2019 decemberének végén kerül majd csak a mozikba, szóval még bőven várható addig ezer és egy új hír a záróepizóddal kapcsolatban - mi előre szóltunk. Ti kit látnátok még szívesen az egyelőre még pontos cím nélküli kilencedik Star Wars epizódban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)