Hirdetés

Natalie Portman szerint ne számítsunk Padmé visszatérésére a Star Wars IX-ben

|

Az Oscar-díjas színésznőnek legalábbis egész biztosan nem szóltak róla.

Hirdetés

Egy új Star Wars film mindig számos találgatásra ad okot, a rajongók egy népes csoportja pedig szentül hitt abban, hogy Padmé Amidala is visszatérhet kilencedik részben. Tévedtek.

Hirdetés

A Star Wars előzménytrilógia népszerűsége meglehetősen megosztó, azzal viszont nem sokan vitatkoznának, hogy a Natalie Portman által megformált Padmé Amidala mindenképpen a három film pozitívumait erősítette. A karakter azóta a különböző képregényekben még inkább ki lett bontva, ám néhány rajongó még abban is reménykedett, hogy valamilyen módon visszatérhet esetleg a hercegnő a filmes univerzumba.

A színésznőt egy friss interjúban kérdezték az esetleges visszatérésről, a kérdés hallatán pedig őszinte meglepettség ült ki az arcára, majd utána azonnal cáfolta a pletykákat:

Oh, tényleg [ezt pletykálják]? Valószínűleg ez nem igaz, mivel én még biztosan nem tudok róla.

Nos, Natalie Portman esetében nem zárhatjuk ki, hogy élete alakítását nyújtva megtévesztő hitelességgel csak füllentett a meglepetés kedvéért, mi mindenesetre nem nagyon élnénk bele magunkat Padmé visszatérésébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)