Hirdetés

Star Wars IX - megvan a rendező

|

Az új Star Wars trilógia harmadik részét nem J. J. Abrams készíti, a LucasFilm pedig ma bejelentette, ki veszi át tőle a feladatot.

Hirdetés

Olyan időket élünk, amikor a rendezők ide-oda vándorolnak, és egyáltalán nem biztos, hogy egy filmsorozatot végig ugyanaz fog rendezni, aki az első részt is. A Star Wars hetedik részét még J.J. Abrams gondozta, a nyolcadikat és a kilencediket viszont már nem ő fogja.

Azt már korábban bejelentették, hogy a Star Wars VIII rendezését Rian Johnson vállalta el, viszont máig kérdés volt, hogy a jópár év múlva megjelenő Star Wars IX kinek a felügyelete alatt készül el. A Disney D23 expóján ezt a kérdést is megválaszolták: a feladatot Colin Trevorrow, a Jurassic World rendezője kapta, akivel a LucasFilm Kathleen Kennedyje elmondása szerint már a 2012-es Kockázatos túra óta szeretett volna együtt dolgozni, és a Jurassic World sikere csak megerősítette őket abban, hogy minden szempontból ő a tökéletes választás.

Persze az, hogy jelen pillanatban így állunk, a mai világban semmit nem jelent; a Star Wars IX valamikor 2019 környékén kerülhet a mozikba, tehát a forgatást 2017-2018 táján kezdik el, addig pedig sok minden változhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)