Hirdetés

Biztosan nem J. J. Abrams rendezi a Star Wars IX-et

|

Akármilyen sokan gondolják, az új Star Wars-trilógia végig megfelelő kezekben lenne J. J. Abramsnél, a rendező most megerősítette, hogy a most decemberben debütáló film után átadja a stafétát, és egy darabig biztosan nem is tér vissza.

Hirdetés

Sokan automatikusan feltételezték, hogy az új Star Wars-trilógián végig egy rendező fog dolgozni, így számukra meglepetésnek hatott, mikor nagyjából két hónapja kiderült, hogy a nyolcadik és kilencedik epizód munkálatainak idejére már más veszi át J. J. Abrams szerepét. Eddig csupán a 2017-es Star Wars VIII esetében volt biztos, hogy Rian Johnson látja el a direktori feladatokat, de Abrams megerősítette, hogy a zárórészre sem tér vissza.

"Nem, nem én fogom rendezni az Episode IX-et, akármennyire is irigylem, aki ezekkel az emberekkel dolgozhat majd a jövőbeli filmeken" - nyilatkozta Abrams, aki bár rendezőként nem lesz jelen, a munkája azért hatással lesz a Star Wars: Az ébredő erőt követő két filmre is. A történetszálakat ugyanis, amiket Abrams és a társírója, Lawrence kitaláltak, Johnson mindenképp folytatni fogja, az eredményt pedig a hetedik rész rendezője is izgatottan várja: "Szenzációs látni, ahogy a történet meglévő részeit sokkal magasabb szintre emeli, mint amit akkoriban elképzeltünk" - mondta.

Arra a Lucasfilm is törekszik, hogy ne kössék meg túlságosan Rian Johnson kezét, erről a cég feje, Kathleen Kennedy is nyilatkozott: "Tudjuk, merre tartunk, de csak a lehető legtágabb értelemben (...) Amikor Rian elkezdte a forgatókönyvét, a nulláról indult, azon kívül, hogy tudta, mit is csinálunk az Episode VII-ben, és azt, mit vetítettünk előre a trilógia többi részére. Ezután nekikezdett, belevetette magát az írásba, és onnantól száz százalékig az ő munkájáról van szó" - mondta. Sokan ettől függetlenül reménykednek, hogy Abrams meggondolja magát az idő múlásával, ami korábbi pletykák szerint a Disney-nek is tetszene, akik állítólag megpróbálták visszacsábítani a rendezőt a kilencedik epizódra.

Szerintetek milyen hatással lesz a trilógiára a rendezőváltás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)