Hirdetés

Star Wars IX: The Rise of Skywalker - valaki már 2012-ben megjósolta a címét

|

Nem csak a címet, de egy fontos sztoripontot is telibe talált emberünk.

Hirdetés

Azt nem tudni, hogy @GabbyG41 egy belsős szivárogtató, egy szerencsés tippmester, vagy egy tényleges időutazó-e, de akárhogy is, ő már 2012-ben tudta, hogy mi lesz a Star Wars: The Rise of Skywalker címe.

Hirdetés

Amikor a Disney bekebelezte a Lucasfilmet még 2012-ben, hatalmas spekulációhullám terítette be a közösségi oldalakat. Mindenki elkezdte tippelgetni, hogy miről szól majd hetedik film vagy hogy mi lesz a címe. Gabby ugyan arra tippelt, hogy a Star Wars VII címe lesz Rise of Skywalker, de egy négyes alát így is adunk rá

Gabby szerint az uralkodó bizony életben van, köszönhetően annak, hogy rohamosztagosok kimentették a testét mielőtt az tenger fenekére süllyedt volna. Oké, a második tippje inkább poénos, mint komoly, de ezen a ponton ki tudja már. Hallottuk Palpatine-t nevetni a trailer.

A film első trailere óta megrohamozták Twitter oldalát a rajongók. Nem lennénk meglepve, ha kapna egy meghívót majd a Star Wars IX vörös szőnyeges bemutatójára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)