Hirdetés

Valószínűleg kitalálnátok, ki tér vissza a Star Wars IX-ben

|

Korai még az új Star Wars trilógia befejező részéről beszélni, de egy fontos szereplő most megerősítette, hogy szerepelni fog a filmben.

Hirdetés

A Star Wars rajongók most épp a Zsivány Egyes decemberi premierjére készülhetnek. Onnantól még egy év, és mozikba kerül a Star Wars VIII, melynek forgatását már júliusban befejezték.

A további infók apró spoilernek számítanak, csak saját felelősségre olvassatok tovább.

Mivel Az ébredő Erő végén körülbelül egy percig láthattuk Luke Skywalkert, egyértelmű volt, hogy a nyolcadik részben nagy szerepe lesz. Az viszont mindezidáig nem, hogy a kilencedikben is újra láthatjuk valamilyen formában. Az új trilógia elsősorban a fiatal generációra koncentrál, Rey, Finn és Poe kerül előtérbe, így megértenénk, ha az eredeti filmekből visszatérő karaktereket sorban kiírnák. A készítőknek úgy látszik, jobb ötletük van. 

Luke visszatérését Mark Hamill egy videóval erősítette meg, amiben megválik szakállától. A Star Wars IX premierje 2019 végére várható, a forgatást 2018-ig nem kezdik el, úgyhogy bőven lesz még ideje visszanöveszteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)