Hirdetés

Ilyen volna, ha a Star Wars és a James Bond keveredne

|

Zseniális videón keresztezték a Star Wars legjobb epizódját a James Bond filmek stílusával.

Hirdetés

Mindenki, aki látott már Star Wars-filmet, de az is, aki nem (vannak még ilyenek), tisztában van vele, hogy minden egyes kaland a messzi-messzi galaxisban a beúszó sárga betűkkel kezdődik, John Williams halhatatlan fanfárjaira. James Bond esetében is elengedhetetlenek a főcímek, amelyek vizuálisan szépen elmesélik az adott filmet (már csak az aktuális slágerdal miatt is). Most ezt a két, elsőre teljesen más stílusú sorozatot - pontosabban azok védjegyeit - kombinálták egy rövidke videóban.

Egy Vimeo felhasználó, név szerint Kurt Rauffer, a New York-i Művészeti Iskola tanulója vizsgamunkájául készítette az alábbi videót, amelyben A birodalom visszavághoz csinált James Bond stílusú főcímet. Zenének nem mást használt, mint a Radiohead végül elvetett betétdalát a legutóbbi Bond-mozihoz, a Spectre - A Fantom visszatérhez.  Rauffer azt mondta, el akart játszani a koncepcióval, ahogy Luke próbálja megtalálni önmagát és a valódi célját, a zene pedig nagyon passzolt ehhez az elképzeléshez.

Szerintünk zseniális és rendkívül minőségi ez a kis videó, ami már most remek ajánlólevél lehet a fiatalembernek akár a Star Wars-, akár a James Bond Franchise-hoz. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)