Hirdetés

Star Wars - jobban nyitott itthon Az utolsó Jedik, mint Az ébredő Erő

|

Ezzel minden idők legjobb magyar premierjét produkálta az új Star Wars film.

Hirdetés

Pusztán a netes kommenteket látva azt gondolhatná az ember, hogy a nép csalódott a két évvel ezelőtti Star Wars filmben, és az akkori nézők töredéke volt kíváncsi a folytatásra, de a tapasztaltabbak bizonyára tudják, hogy mindig a negatív hangok a leghangosabbak, és végérvényben az számít, hányan váltottak jegyet a moziba.

Hirdetés

Mint kiderült, sokan. A Fórum Hungary, a film hazai forgalmazója elárulta, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik nyitóhétvégéjén 422 millió forintos jegybevételt hozott, amivel túlszárnyalta a korábbi rekordert, a 415,4 milliós bevételt termelő Az ébredő Erőt. Sokan valószínűleg már a pozitív kritikákat látva szánták rá magukat, hogy megnézzék.

Szerencsére Az utolsó Jedik esetében gyakran hallani, hogy ez lehet legjobb Star Wars filmje, amivel persze nem kell egyetérteni, de oka van annak, hogy az emberek így látják. 

Megnéztétek már? Ha spoileresen akarjátok megvitatni, mi tetszett és mi nem, itt tehetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)