Hirdetés

Így védi ki a lövedékeket egy igazi jedi

|

Bármilyen menőnek tűnik is a dolog, otthon semmiképp se próbáljátok ki!

Hirdetés

Nem sok menőbb dolog van annál, mint amikor a jedik (vagy épp a sithek) egy fénykarddal egyszerűen kivédik a rájuk lőtt lézernyalábokat. Ezzel a trükkel a filmekben és a játékokban sem tudtunk betelni, most pedig a valóságban is megnézhetjük a mozdulatot.

Na jó, a valósághoz hozzátartozik, hogy hogy természetesen nem valódi fénykardól van szó, és lézerfegyver helyett is csak egy római gyertyával lőttek az önjelölt jedire, de a mozdulat így sem kevésbé lenyűgöző. A srácok természetesen teljes védőfelszerelésben és paintball maszkban álltak a kamerák elé, de a feladat így sem veszélytelen, úgyhogy otthon inkább ne próbálkozzatok vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)