Hirdetés

Megvan az élőszereplős Star Wars sorozat címe, ami elsőre könnyen félrevezethet

|

Sok keményvonalas Star Wars-rajongó szíve dobban meg most egyszerre.

Hirdetés

Jon Favreau rendező saját közösségi oldalain tette közzé az alábbi rövid leírást, ami tulajdonképpen a készülő Star Wars sorozat szinopszisa, illetve kiderült ez eddig eltitkolt cím is. Bizonyos pletykák beigazolódni látszanak a leírtak alapján, de akik egyből egy régi ismerőst várnak a címet megpillantva, bizony csalódni fognak.

Hirdetés

A Disney saját streaming szolgáltatására érkező Star Wars sorozat ugyanis az impozánsan csengő The Mandalorian címet kapta. A szóban forgó mandalori viszont nem a Csillagok háborúja leghíresebb fejvadásza, azaz Boba Fett, sőt még csak nem is Jango Fett, hanem egy teljesen új karakter. Favreau posztjából annyi derült ki, hogy a sorozat A jedi visszatér után, de még a hetedik epizód előtt játszódik, mikor a Birodalom már összeomlott, de az Első Rend még nem kapott erőre. Ebben az időszakban követhetjük nyomon egy magányos fegyverforgató kalandjait a galaxis távoli pontjain, ott, ahová nem ér el az Új Köztársaság fennhatósága. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#starwars #TheMandalorian

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

Első olvasatra ez egészen izgalmasan hangzik és tekintve, hogy elvileg 100 millió dollárt költöttek tíz epizódra, valószínűleg látvány terén sem marad majd el a nagy Star Wars történelem következő fejezete.

Ti örültök, hogy tényleg egy mandalori főhős köré épül majd az új Star Wars sorozat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)