Hirdetés

Stormtrooper páncél védte meg az utazót egy halálos kígyómarástól

|

Oké, a birodalmi felszerelés abszolút haszontalan volt a galaxis legnagyobb háborújában, de azért Ausztráliában jól jön.

Hirdetés

A lézer lövedéket nem fogja fel, de a Birodalmi rohamosztagos-páncél megmentette egy ember életét, azzal hogy felfogott egy halálos kígyómarást. Scott Loxley most boldog, hogy a Birodalom mellett döntött.

Loxley éppen rohamosztagos felszerelésben járja be Ausztráliát, hogy jótékony célra gyűjtsön ezzel pénzt, és ahogy videójában elmesélte, Queensland északi részén sétálgatva belebotlott egy kígyóba, amiről elsőre azt hitte, hogy már rég döglött. Mint kiderült, tévedett, és a számára Pseudechis australis kígyónak tűnő állat azonnal rátámadt, amikor megpróbált elmenni mellette.

A lábát védte a ruha, ami nélkül emberünk már valószínűleg belehalt volna a kígyó mérgébe. Egy kicsit mindjárt jobban is érezzük magunkat mi, birodalmi pártiak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)