Hirdetés

Sorozat készül a Star Wars: Knights of the Old Republic alapján?

|

Egyre biztosabb, hogy a Disney a régi köztársaság történeteit fogja elmesélni.

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk, hogy hivatalosan mik a tervei a Disneynek a Star Wars franchise-zal a Skywalker kora után, de egyre valószínűbb, hogy a régi köztársaság irányába mennek filmes és sorozatos fronton is. A népszerű The Old Republic-játékok több ezer évvel a Skywalker-sztori előtt játszódnak, így a Disney nagyobb szabadságot kapna.

Hirdetés

Mivel sem a Lucasfilm, sem a Disney nem erősítettek meg semmit (azon kívül, hogy valamilyen KOTOR-projekt készül) érdemes minden ezzel kapcsolatos infót pletykaként kezelni. Egyelőre arról hallani, hogy az a Laeta Kalogridis írja a film forgatókönyvét, aki korábban az Alita írói munkáiért is felelt. Eredetileg David Benioff és D.B. Weiss voltak megbízva egy KOTOR trilógiával, de ők lemondtak a feladatról.

Van potenciál az alapanyagban, remélhetőleg sikerül majd kiaknázni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)