Hirdetés

Star Wars kvíz - ki mondta ezt?

|

A Star Wars nap alkalmából egy újabb kvízzel jelentkezünk. A feladat egyszerű, adott egy idézet, nektek pedig meg kell mondani, hogy kinek a szájából hallottuk az adott mondatot.

Hirdetés

Legutóbb egy Pokémon kvízzel kedveskedtünk nektek, de előtte is kitölthettetek már egy átfogó Star Wars kvízt és egy külön Az ébredő Erőre fókuszáló kérdéssort is. Ma a nemzetközi Star Wars napot ünnepeljük, így természetesen nem maradtok új kvíz nélkül.

Ebben a játékban arra kérdésre keressük a helyes választ, hogy melyik szereplő mondta az alábbi idézeteket.

Az igazi Star Wars-rajongóknak nem jelenthet majd komoly gondot ez a 13+1 kérdés, de azért reméljük, hogy egy picit sikerül megizzasztanunk benneteket.

Ha végeztetek a kvízzel és megvan az elért pontszám, akkor bátran lehet vele büszkélkedni lent a komment szekcióban, vagy akár élőben is a mai Star Wars Nighton a BarCraft 2-ben. 

Update: Ha nem jelenik meg jól a lenti kvíz, akkor ide kattintva elérhető külső oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)