Hirdetés

J.J. Abrams külön filmet szentelne a Ren Lovagjainak

|

A már készülő antológia filmek mellett J.J. Abrams egy olyan filmet is megálmodott, amelyben Kylo Ren lovagrendjének történetét mesélné el.

Hirdetés

Már a Star Wars VII megjelenése előtt is hallottunk arról, hogy a Kylo Ren nevét a Ren Lovagjai után kapta, viszont a végleges filmben egy aprócska villanáson túl nem sokat szerepeltek Kylo társai. J. J. Abrams szeretne változtatni ezen, ráadásul nem is akárhogy.

Ugye idén jelenik meg az első antológiafilm, a Zsivány Egyes, viszont azt is tudjuk, hogy már készül az önálló Han Solo film és hogy esetleg az Obi Wan Kenobi kaland is szóba kerülhet. Viszont J. J. Abrams egy interjúban elárulta, hogy ha rajta múlna, akkor a Ren Lovagjai is érdemelnének egy külön filmet, ugyanis úgy érzi, hogy az ő eredettörténetükkel érdemes lenne mélyebben foglalkozni:

"Meg kell mondjam, hogy Kathy Kennedy, aki az egészért felelős, nagyon jó munkát végez. Nincs semmi olyan, amit nagyon hiányolnék, talán leszámítva egy Ren Lovagjai filmet, mert van egy történet hozzájuk kapcsolódóan, ami szerintem nagyon menő lenne a mozivásznon."

Mi is szívesen megnéznénk ezt a filmet és elnézve azt a tempót, amit a Disney diktál a Star Warsos dolgokkal kapcsolatban, simán elképzelhető, hogy néhány éven belül valóra is válik ez az ötlet. Ti mit gondoltok? Megnéznétek egy Kylo Ren filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)