Hirdetés

Oké, a Star Wars Land az a hely, ahol élni akarunk

|

Még évekre van a Disneyland bővítése, de a D23 látogatói már megnézhetik testközelből a 3D-s modelleket. A Star Wars Land nem viccel, minden rajongó szeme tikkelni fog kicsit, az biztos.

Hirdetés

A Disney a D23 expó előtt mutatott egy videót a 2015-ben bejelentett Disneyland kiegészítésről, a Star Wars Landről. Ez a részleg egy bolygót mutat majd be a Star Wars univerzumban. A részvevők sétálgathatnak a Mos Eisley ihlette utcákon, még az Ezeréves sólyomba is beugorhatnak egy körre.

A D23 kiállításon van egy showroom, ami kizárólag arra hivatott, hogy a Star Wars Land részletesen kidolgozott modelljeit megmutassák benne. A látottak alapján elég nagy terület lesz, ahol elfér egy 1:1-es Falcon, és még egy First Order TIE is mosolyog majd ránk a bejáratnál. Hatalmas területet kap a terep, ami egy teljesen új bolygó, amit eddig nem láthattunk sem filmekben, sem könyvekben, de része a kánonnak.

A Star Wars Land a jelenlegi tervek szerint 2019-ben, valószínűleg a nyári szezonban nyílik majd meg a publikum előtt. Kicsit odaköltöznénk azért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)