Hirdetés

Korai volt az öröm, nem a Lando Calrissian film lesz a következő Star Wars spin-off

|

Sikeresen félrefordítottak egy interjút, ezért hitték sokan azt, hogy biztosan jön a Lando Calrissian mozi.

Hirdetés

Nemrég az io9 indította el a lavinát, az ő írásukat pedig egy csomó másik oldal is átvette. Cikkükben a Premiere Magazine interjújára hivatkoztak, amelyben elvileg arról volt szó, hogy Kathleen Kennedy beharangozta a következő Star Wars spin-off mozit, ami egy Lando Calrissian film. Nos, most kiderült, hogy egy fordítási hibáról van csupán szó. 

Hirdetés

Kár volt tehát örülni annak, hogy Lando lesz a főhőse a következő Star Wars antológiának, bár ez egyébként nem is tűnt olyan lehetetlen ötletnek, hiszen Donald Glover játékával szinte mindenki meg volt elégedve, aki látta már a Solo - Egy Star Wars történetet. A Premiere Magazine viszont gyorsan frissítette a cikkét, és tisztázták a dolgot: elmondásuk alapján Kathleen Kennedy és újságírójuk "félreértette egymást", és mindössze annyiról van szó, hogy a stúdió egyszer majd a jövőben el tudni képzeni egy Lando filmet is, de erre még biztosan nem mostanában kerül sor. 

Bizony, bizony, nagy különbség van aközött, hogy valaki kijelenti, Lando lesz a következő film főszereplője, és aközött, hogy egyszer majd esetleg szívesen elkészítenének egy ilyen mozit is. Lényeg a lényeg: Lando még marad parkolópályán, így továbbra is reménykedhetünk egy Obi-Wan Kenobi moziban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)